Valokeilan todisteet

Vietin kuluneen viikon työ- ja tutkimusmatkalla Varsovan ja Krakovan arkistoissa. Poissa ollessani FST5 esitti Perussuomalaisten islam-vastaista siipeä käsitelleen Spotlight-ohjelmansa. Olin antanut ohjelmalle pyynnöstä haastattelun ennen pääsiäistä. Syy siihen, miksi lausuntoa pyydettiin juuri minulta oli muslimivastaisista ääriliikkeistä ja aatemaailmasta viime syksynä laatimani artikkeli Suojelupoliisin toimesta julkaistulle ”Suomi, Terrorismi ja Supo”-teokselle. Artikkelissa sivusin myös uuden islam-vastaisen alakulttuurin kanavoitumista Suomen politiikkaan Perussuomalaisten sekä muiden puolueiden toiminnan kautta.

FST5:n ohjelma on näemmä herättänyt jonkun verran keskustelua. Ohjelmaa en ole itse katsellut – saavuin kotimaahan vasta eilen illalla – mutta olen saanut tietysti sen kirjoitetun koosteen lukemista varten. Hallintovaliokunnan puheenjohtaja ja Perussuomalaisten kansanedustaja Halla-aho on ilmeisesti vaatinut erikseen minua todistamaan ohjelmassa esittämäni toteamukset. Spotlight oli toki koonnut kotisivuilleen jo valmiiksi asiaankuuluvan ja hyvinkin kattavan lähteistyksen. Pyynnöstä täydennän koostetta vielä tässä omassa blogissani, ja sen jälkeen asia on osaltani käsitelty.

Haastattelussa totesin Jussi Halla-ahon, James Hirvisaaren ja Olli Immosen levittäneen niinsanottua ”Eurabia”-propagandaa. Kyseessä on uskomus siitä, että Eurooppaan kohdistuva muslimien siirtolaisuus ja näiden oletettavasti korkeampi syntyvyys tulisivat hukuttamaan alleen Euroopan kantaväestön ja lopulta tuhoamaan koko eurooppalaisen sivilisaation. Tätä kehitystä vauhdittaa vapaata maahanmuuttoa ajava Euroopan ”kulttuurimarxilainen” vasemmistoeliitti, joka edistää maanosan ”islamisaatiota” tuottamalla
maanosaan yhä enemmän ja enemmän islaminuskoisia siirtolaisia. Väestömuutoksen uskotaan tapahtuvan vielä ennen kuluvan vuosisadan loppua.

Kyseessä on tosiaan toistuva teema Halla-ahon kirjoituksissa. Pyytämänsä todisteet voi hallintovaliokunnan puheenjohtaja lukea omasta blogistaan. Liitän tähän relevantit otteet, ja kehotan huomioimaan nimenomaan esitetyt aikamääreet.

————–

Demografisista asioista ja muusta”:

”Se, mitä länsi-Euroopassa on tapahtumassa, ei ole länsimaalaisen yhteiskunnan maustuminen rikastuttavilla elementeillä vaan yksinkertaisesti väestönvaihto. Eurooppalainen väestö korvautuu afrikkalaisella ja aasialaisella. Jos ja kun tahti jatkuu samana, kalifaatti on valmis seuraavien sadan vuoden aikana. Tämä on väistämätön tosiasia. Se ei muutu miksikään, sanoin minä sen ääneen tai en.”

”Monikultturistinen vallankumous”:

Marksilainen fragmentti on keksinyt, että kunhan Eurooppaan saadaan tarpeeksi tummaihoisia ihmisiä, tuloksena on kukkaisa idylli, jossa mausteet tuoksuvat, rummut soivat ja veljeys vallitsee. Lopulta kaikille käy huonosti. Länsi-Eurooppaa hallitseva marksilainen juntta voi vielä jonkin aikaa elää haaveissaan ja irti katujen todellisuudesta.”

”Suvaitsevaisuuden umpikuja”:

Euroopan väestökehitys johtaa siihen, että tämän vuosisadan lopulla useissa Euroopan maissa on muslimienemmistö. Minun tuskin tarvitsee selittää kenellekään, mitä Euroopalle ja sen arvoille tuolloin tapahtuu. Meidän ei kuitenkaan tarvitse odottaa niin kauan, sillä 1900-luvulla rakennetun, tasa-arvolle ja ihmisoikeuksille perustuvan eurooppalaisen yhteiskuntajärjestyksen alasajo on jo alkanut. Me teemme sen itse.”

”Valonpilkahduksia ja Mordorin yötä”:

”Ruotsissa on 9,1 miljoonaa asukasta. Heistä 14 prosenttia on maahanmuuttajia ja 500 000, n. 5,5 prosenttia, muslimeja. Jos ulkoinen muuttovirta säilyisi vähintään nykyisellä tasolla, hieman alle 100 000 vuodessa, ja jos ruotsalaisten määrä pysyisi vakiona, Ruotsi saisi pelkällä siirtolaisuudella muslimienemmistön 104 vuodessa. Tämä arvio on kuitenkin radikaalisti väärä. Ruotsalaisten määrä ei pysy vakiona, sillä ruotsalaisnainen synnyttää keskimäärin 1,8 lasta. Jokainen ruotsalaissukupolvi on edellistä pienempi.”

”Minun mielestäni tämä on sosialistien sodanjulistus omaa kansaansa vastaan. Pysyäkseen vallassa sen on vaihdettava Belgian väestö. Kukaan älköön epäilkö, ettei se olisi valmis yrittämään juuri tätä.”

”Tulevaisuudenkuva”:

”Ylläoleva kuva esittää sitä Eurooppaa, jonka me jätämme lapsillemme ja lapsenlapsillemme. Näin uskon ja pelkään minä, näin uskoo ja toivoo imaami, ja näin ennustaa globaali empiria sekä Euroopan demografinen kehitys.

”Mietteitä kansainvaelluksesta”:

”Hitaasti mutta väistämättä ne, joita (ilman ylimielisyyttä ja omantunnontuskia) kutsun barbaareiksi, muuttuvat pienestä ja eksoottisesta joukosta ensin merkittäväksi vähemmistöksi ja sen jälkeen enemmistöksi. Silloin me emme enää määrittele ”hyvää” yhteiskuntaa. Silloin sen tekevät ne, jotka ovat käyttäneet arvojamme hyväkseen uskomatta itse niihin hetkeäkään. Silloin alkaa pimeys.”

———–

 

Kahdesta muusta mainitsemastani kansanedustajasta voin todeta, että James Hirvisaari on tavan takaa mainostanut esimerkiksi Muslim Demographics -propagandavideota. Olli Immonen puolestaan on polemisoinut Euroopan islamisoitumisella, ja kaupan päälle vieläpä Venäjänkin muuttumisella muslimivaltioksi. Immosen toteamuksen mukaan ”hieman kärjistetysti sanottuna viereemme on näillä näkymin kehittymässä muslimienemmistöinen valtio, jolla on muun muassa hallussaan ydinaseita”, mikä on ennusteena kieltämättä jo aivan omaa luokkaansa.

Perussuomalaisten tiedotuksesta nyttemmin vastaava Matias Turkkila ei jää yhtään näitä aatetovereitaan huonommaksi. Aikoinaan ylläpitämässään ”Laiva on täynnä” -blogissa hän on tullut kommentoineeksi esimerkiksi vihreiden Zahra Abdullan eduskuntavaaliehdokkuudesta seuraavaa:

 

”Ne polut, joille kerran astutaan, tullaan kulkemaan loppuun saakka. Jos joukko suomalaisia on tänä päivänä sitä mieltä, että on järkevää ulkoistaa heitä itseään koskevien lakien säätäminen yhdelle muslimille, pitäkööt mielessään, että heidän tänä päivänä tehty valintansa voi johtaa tilanteeseen, jossa eduskunnan määräenemmistö koostuu samojen harhakuvitelmien mukaan hortoilevista huurupäistä. On selvää, minkälaista valtaa tuo enemmistö tulee käyttämään. Ja millaiset lait se säätää. 

On naiivia ajatella, ettei näin voisi käydä. Ruotsin demografia on muuttunut hyvin nopeasti. Maahanmuuton salliva tai siihen voimakkaasti kannustava lainsäädäntö on saanut aikaan muutoksia, joita ei voida enää perua. Jos Suomessa tehdään vastaavia poliittisia valintoja, olemme pian samassa tilanteessa. Nimeltä mainitsemattomien kulttuuripiirien huikeat syntyvyysluvut kantaväestöön verrattuna varmistavat sen, etteivät edes aikalaiset itse ehdi haudan rauhaan, piiloon aikaansaannoksiltaan.

Jos me typeryyksissämme äänestämme valtaan ihmisiä, joiden toimet tulevat tuomaan tänne lisää kaltaisiaan, syy tulee olemaan yksin meidän. Kun heitä on riittävästi, meidän äänestämisillämme ei ole enää väliä.”

 

———————

 

Ovatko nämä otaksumat sitten mielekkäitä? Eivät erityisemmin. Kyse on omanlaisestaan väestötieteellisestä vainoharhaisuudesta. Olen itse kirjoittanut aiheesta aiemmin jo täällä, täällä, täällä ja täällä. Väestötieteilijät Charles Westoff ja Tomas Frejka ovat puineet samaa asiaa ammattinsa puolesta, ja havainneet hyvin selkeän hedelmällisyyden laskun islamilaisissa siirtolaisyhteisöissä. Vancouver Sun -lehden artikkeli sekä Justin Vaïssen kirjoitus Foreign Policy -lehdessä edesauttavat ymmärtämään, mistä nämä suomalaiset kuvitelmat ovat lähtöisin, sekä tietysti myös sen, että kyse on viime kädessä paljolti tuulesta temmatusta propagandasta. Perussuomalaisten maahanmuuttokriittisen siiven aatteellisia yhteyksiä tähän alakulttuuriin toki käsiteltiin Suomen Kuvalehdessä jo viime heinäkuussa, ja silloin ei kukaan loukkaantunut poliitikko ollut vetämässä mainittua lehteä Julkisen Sanan Neuvostoon.

Perussuomalaisten piilunkäyttäjänä toimiva työmies Matti Putkonen on nähtävästi ohjelman jälkeen ilmoittanut, että radikaalin Finnish Defence League -järjestön jäsenet tultaisiin erottamaan Perussuomalaisista. Herää kysymys, miksi ihmeessä? Yhdistys on Suomen oloissa radikaaleista ja höyrähtäneistä kuvitelmistaan huolimatta täysin harmiton porukka. Ennen kaikkea se perustaa islaminuskoa kammoksuvan arvomaailmansa tarkalleen noihin samoihin yllämainittuihin aatteisiin, joilla tähän asti on Perussuomalaisissa päässyt kansanedustajaksi, hallintovaliokunnan puheenjohtajaksi, europarlamenttiin ja puoluelehden päätoimittajaksi. Voinee sanoa, että FDL:n näkemykset edustavat sellaista aatemaailmaa, joka toistaiseksi on hyväksytty Perussuomalaisissa osaksi valtavirtaa. Putkosen ehdottama toimenpide on yhtä kummallinen kuin jos Vihreät erottaisivat riveistään Greenpeacen jäsenet ja Vasemmistoliitto vastaavasti Attacin aktivistit.

Mitä taas tulee ohjelmassa esittämääni ennusteeseen Perussuomalaisten mahdollisesta muovautumisesta mannermaisten linjojen mukaiseksi kaupunkieliitin oikeistoradikaaliksi puolueeksi, niin se on tietenkin vain arvioni tulevasta kehityksestä. Kunnallisvaalit sekä seuraavat eduskuntavaalit osoittavat, pitääkö tämä otaksumani paikkansa vaiko ei.

jojalonen
Sitoutumaton Tampere

Olen sotahistorian tutkija ja filosofian tohtori Tampereen yliopistolta. Puoluepoliittisesti olen sitoutumaton, joskin vuoden 2012 kunnallisvaaleissa olin Keskustan ehdokkaana.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu