Tutkijan verkkokamari Historiantutkijan vara-asunto

A-Talk, kaksi oikaisua ja kiitokset

Ystävälliset sielut ovat pitäneet minut selvillä illan A-Talkin keskustelusta, johon annoin toissapäivänä lyhyen haastattelun, ja jossa jutustelun yhteydessä kommentoitiin myös persoonaani maamme arvostettujen parlamentaarikkojen toimesta. Ajattelin näin tilapäisesti ottaa Puheenvuoron blogini kuivatelakalta pois ja tehdä seuraavat oikaisut.

 

1) Toisin kuin kansanedustaja Halla-aho totesi, minulla ei ole itse asiassa koskaan ollut "omaa keskustelupalstaa". Paitsi tietysti, jos sillä tarkoitetaan tätä blogiani, tai nykyistä. Voi myös olla, että tällä viitattiin Todellisuus-forumiin, jonka ylläpitäjä on siis Teemu Hiilinen, ja jonne menneisyydessä kirjoittelin. Olen tosin raapustellut myös Agricola-forumille, jonka ylläpitäjä on Tapio Onnela.

2) Helsinkiläisedustajan mainitsemista pakkomielteistäni en tietysti itse rohkene sanoa mitään. Rapiat kolmesataa tekstiä käytännössä yksinomaan maahanmuutosta ja muslimeista kirjoittanut poliitikko kuitenkin on varmasti asiantuntija pakkomielteiden saralla, joten otan arvion vakavasti.

3) Kansanedustaja Immoselle osoitan kiitokset siitä, että hän mainitsi puoluekantani hyvin asiallisesti ja kohteliaasti.

 

Ohjelmaa juontaneen toimittaja Jan Anderssonin kannattaa ehkä hieman hioa esiintymistään. Dan Koivulaakson tekemä vaatimaton pikku huomautus siitä, miten Timo Soini joutui BBC:n haastattelussa paljon kovempaan käsittelyyn kuin suomalaisissa medioissa, kirvoitti juontajan välittömään puolusteluun. Vaikutelma ei ollut paras mahdollinen. Vaikka aiheina olivat rasismi, äärioikeisto ja monikulttuurisuus, niin tuntui siltä, että studiossa ääniala nousi ratkaisevasti vasta silloin kun tuo kaikkein pyhin maanpäällinen olento, eli suomalainen journalisti, uhkasi tippua jalustaltaan.

Eipä muuta. Kommentit ovat kiinni, mutta tänne saa vastailla kaikin mokomin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat