Tutkijan verkkokamari Historiantutkijan vara-asunto

Kaikki blogit puheenaiheesta Minulla on unelma

Drömmar kan bli verklighet

År 2025 är Borgå känt för den kulturhistoriskt unika gamla staden, men också för en levande stadskultur. Barnfamiljerna trivs i träslottet som byggts på Borgbacken och det erbjuder en lysande miljö för sommarteater. I samband med slottet finns också en bestående utställning om Borgås forntida historia.

 

Konstfabriken attraherar olika kundgrupper: filmkännare, konferensgäster, matälskare, kaffedrickare, konstnärer och konstintresserade. Såväl mer experimenterande som traditionell konst får plats i konstfabrikens konstmuseum.

 

Unelmieni Porvoo

Vuonna 2025 Porvoo tunnetaan paitsi kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuisesta vanhasta kaupungistaan myös elävästä kaupunkikulttuuristaan. Linnanmäelle rakennettu puinen linna on lapsiperheiden suosiossa ja se tarjoaa upeat puitteet kesäteatteriryhmille. Porvoolaiset kiipeävät linnan torniin ihastelemaan henkeä salpaavan kaunista kotikaupunkiaan. Linnan yhteydessä on myös pysyvä näyttely Porvoon muinaishistoriasta. 

 

Ylpeä Perussuomalainen

Perussuomalaisia koskien olen lukenut kahta erilaista asiaa lähiaikoina.  Ensinnä sitä kuinka että Persut ovat rasisteja sekä fasisteja.  Minäkin olen kuulemma natsi. Ei kuulemma haittaa vaikka osa sukujuurista on juutalaisia, siltikin olen natsi. Ja rasisti. Ei haittaa vaikka suvussa olisikin ulkomaalaistaustaisia ihmisiä. Kummiksikin pyydetty perheeseen jossa osa on ulkolaistaustaisia. Kai he tykkäävät kun poltan valkoinen kaapu päälläni ristejä etupihalla aina kun ovat kylässä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä