*

Tutkijan verkkokamari Historiantutkijan vara-asunto

Monikultturisuus

Poliittisesta korrektiudesta

Ruotsissa poliisin rikostutkija Peter Springare joutui sekä ylempien esimiestensä syyniin että sosiaalisen median vihapuheryöpyn kohteeksi uskaltaessaan ääneen todeta pitävänsä joukkoraiskauksia kulttuuritaustaisena rikollisuutena. Ruotsihan on poliittisen korrektiuden todellinen mallimaa, jossa monikulttuurisuusidealismin paine on jo pitkään vaatinut ettei edes rikollisten etnistä taustaa saisi tilastoida.

Naisten uimavuoro onkin mamuvuoro

Tämän viikon perjantaina Jyväskylässä pyörähtää käyntiin uimahallissa ja kuntosalilla naistenvuoro, eli miehet kammetaan ulos liikuntapaikasta naistenvuoron alkaessa. Mutta naistenvuoro onkin paljastumassa mamuvuoroksi.

 

2000-luvun etnomasokismi siirtolaisuuden mahdollistajana

 

Etnomasokismi on käsite, joka tarkoittaa henkilön vihaa ja antipatiaa omaa kulttuurillista ja etnistä viitekehystä kohtaan. Etnomasokismi on itse asiassa erittäin rasistinen konsepti, sillä kohteena on usein kokonainen kulttuuri tai kansa.

Kulttuurit eivät ole samanarvoisia

Katsoimme tuoreeltaan Päivärinnan ohjelman, jossa kerrottiin naisten ympärileikkauksista toisissa kulttuureissa. Operaatiot ovat tuskallisia, vammauttavia ja täysin tarpeettomia, vain ihmisen sairaan mielen ja vallanhalun keksintöä. Juuri ennen tämän näkemistä olin katsonut dokumentin Indonesian Acehista, jolla on oikeus soveltaa sharia-lakia, poikkeuksena muusta maan lainsäädännöstä. Uskonnollisen poliisin harrastama ihmisten ahdistelu jopa heidän kodeissaan on kuin pimeän keskiajan noitavainoista.

Kristinusko ja islam IV: Suvaitsevuus- ja monikulttuurisuusideologia jyrää

Valtamediassa käytetään yksipuolisesti suvaitsevuus- ja monikulttuurisuusideologiaa tukevia asiantuntijoita. Muodollisesta demokratiasta ja sananvapaudesta huolimatta Suomi alkaa muistuttamaan totalitaarisia valtioita, joihin ei mahdu kuin Yksi Totuus. Pieni kielialue, valtionmedian hegemoninen asema sekä mediavallan keskittyminen, keskinäisriippuvuus ja riippuvuus poliittisista päätöksentekijöistä tukevat epätervettä tilannetta.

Lippu salkoon!

Sisäministeriö on kehottanut tänään kaikkia yhtymään valtion virastojen  yllätysliputukseen. Itsekin nostin lipun salkoon.

Kansallismielisyys on rikkaus

Perussuomalaisten puoluekokouksen lähestyessä kiihtyy jälleen keskustelu kansallismielisyydestä. Muut puolueet, media ja ihmiset, ketkä eivät ole perussuomalaisten jäseniä, ovat kiihkeästi tuomassa mielipidettään ilmi jo kuukausia ennen itse kokousta. Jo nyt nämä tahot ovat valmiita kertomaan, että mikäli Perussuomalaiset valitsevat uudeksi puheenjohtajakseen Jussi Halla-ahon, olemme rasisteja ja fasisteja. Mitä tietysti muutenkin olemme.

Uskonnoissa on eroja

Onhan se hyvä, että monikulttuurisuus tuo meille valinnanvapautta lisää. Voimme valita vapaasti haluammeko kulkea kadun aurinkoista puolta yhdessä kaikkien kanssa sovussa. Tai sitten voimme valita kyräilyn syyttelyn ja syrjinnän, sekin on osa monikulttuuria, eläminen on meidän valinta.

Uskonnoissa on eroja on vain uskottava siihen mihin oma ajattelu johtaa. Uskonnollliset johtajat saavat minun puolestani myös ajatella mitä tahansa, ei ole pakko luottaa heihin. Mutta kun Suomessa on uskontojen vapaus annan heillekin vapauden ajatella omilla aivoillaan.

Monikulttuurisuuden ja suvaitsevaisuuden problematiikkaa

Olen perussuomalaisten listalla ehdolla kuntavaaleissa Espoossa. Tässä blogikirjoituksessa haluaisin avata poliittisia näkemyksiäni ja kertoa miksi PS.

 

Miksi Perussuomalaiset?

Olen havainnut, että perussuomalaisten keskuudessa on mahdollista keskustella rakentavasti ongelmallisista asioista avoimesti ja rehellisesti. Tämä on lähellä sydäntäni. Muissa puolueissa herkkien aiheiden käsittely venyy nykyisen absurdin suvaitsevaisuuden vuoksi.

 

Poliittisia näkemyksiäni

Vasemmistolainenkin saa nyt ajatella filosofisesti

Yleisradion uutissivut julkaisivat eilen Slavoj Žižekin hiljattain suomennettua kirjaa Uusi luokkataistelu – Terrorismin ja pakolaisuuden todelliset syyt mainostavan jutun, jonka on kirjoittanut Jakke Holvas.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä